Park De Valkenier – Valkenburg a/d Geul

Het voormalige pretpark de Valkenier te Valkenburg a/d Geul, een gebied van circa 5 hectare gelegen vlakbij het pittoreske centrum van Valkenburg a/d Geul, zal de komende jaren worden omgeturnd tot een prachtige nieuwe woonwijk waar het straks goed wonen is.

Stedenbouwkundig plan

Mecanoo Architectenbureau uit Delft heeft het stedenbouwkundige plan ontwikkeld, dat straks als basis wordt gebruikt voor de verdere ontwikkeling en invulling van het totale plan.

Wonen met water en landschap

Uitgangspunt voor dit toekomstige woongebied is de prachtige setting met uitzicht op het weldadige groene landschap en de natuurlijke vijver. Deze pluspunten geven het project al een boost, maar ook de reeds bestaande woonwijken rondom het plan met scholen, sportaccommodaties en winkels in de directe nabijheid dragen hier een steentje aan bij. De toekomstige bewoners kunnen straks recreëren in hun eigen lommerrijke wijk aan het water.

Doelgroepen / segmenten

Er zal een diversiteit aan woningen worden aangeboden geschikt voor de diverse doelgroepen. De woningen zullen qua exterieur en interieur nog nader uitgewerkt worden, de getoonde beelden dienen als eerste opzet en geven een idee hoe het er straks uit zou kunnen zien. Zodra de invulling bekend is, zullen deze impressies worden aangepast.

Aanbod woningen

Uitgangspunt is een woningbouwontwikkeling met een mooie mix aan woningen/appartementen.

  • Appartementen: divers aanbod. Van klein, naar ruim tot zeer ruim.
  • Woningen: divers aanbod zoals bijvoorbeeld twee onder één kap woningen.
  • Villa’s: grote vrijstaande villa’s met ruime tuinen.

Ontwikkel procedure / Hoe nu verder?

Als ontwikkelaar zijn we afhankelijk van de te volgen procedures, de overheid, overige partijen en factoren die invloed kunnen hebben op de voortgang van het ontwikkeltraject. Dat betekent dat de ontwikkeling van dit toekomstige nieuwbouwplan nog geruime tijd gaat duren. De start verkoop zal hierdoor op zich laten wachten. Houd u hier rekening mee!

Interesse?

De berichten in de krant hebben er inmiddels toe bijgedragen dat we reeds veel positieve reacties hebben mogen ontvangen. Indien u interesse heeft in dit toekomstige nieuwbouwplan dan kunt u onderstaand antwoordformulier invullen en zo houden wij u vrijblijvend op de hoogte over de verdere ontwikkelingen van het plan.

Informatie aanvragen