Nieuw Poelveld, Eijsden

Realisatie ca. 650 woningen

Soms zijn er nog plekken in Limburg die uitermate geschikt zijn voor nieuwbouw woningen. Zo ook 'Nieuw Poelveld'. Een plan dat aansluit op het bestaande Poelveld maar ook op de lokale woningbehoefte voor de komende jaren.

Het totaalplan is inmiddels uitgegroeid tot een mooie nieuwe woonwijk van Eijsden. Een geliefde woonplek voor jong en oud.

GD creƫerde hier samen met haar partners een nieuw dorp bestaande uit een mix van diverse woningtypes, stijlen en prijsklassen op een geweldige plek midden in het groen, licht en open.

Nieuw Poelveld wordt dan ook in een comfortabel tempo gebouwd; stap voor stap ontstaat een ruim opgezet woongebied van 650 uiteenlopende woningen met in het hart van het plan de nieuwe Brede School.

Alle woningen binnen het huidige bestemmingsplan zijn inmiddels verkocht. Er zijn nog enkele bouwkavels 'de allerlaatste' te koop, bestemd voor de eigenbouwer.

Meer informatie op eenplekomtegroeien.nl

Programma
Ca. 650 nieuwbouw grondgebonden woningen / appartementen
Locatie Gelegen tussen de Groenstraat en de Boomkensstraat, Eijsden en grenzend aan het bestaande plan Poelveld.
Opdrachtgever Ontwikkelingsmij. Poelveld Eijsden b.v. Participanten: Grouwels Daelmans Vastgoed C.V., Servatius Vastgoed, Jongen Bouwontwikkeling
UitvoeringStart 2008 tot ca. 2020